Appartementencomplex – Best  

Dit project is te zien en te bekijken in het centrum van Best, gelegen aan de hoofdstraat. Vanwege de omvang van dit project bestaat het uit 4 verschillende onderdelen: Gevels, Tuin, Woonkamer en Slaapkamer. 


Gevels
 

De gevels van het appartementen complex zijn voorzien van up-down kubus lampen. Het mooie aan deze armaturen is dat de hoek van de lichtstraal aangepast kan worden aan het oppervlak wat verlicht wordt. Mocht het een brede muur zijn kan deze straal dus breder gemaakt worden en bij een smalle muur kan deze straal smaller gemaakt worden.  

Dit pand heeft een erg mooie vide in het centrum van het gebouw met een groene wand (een wand met beplanting van onder tot boven). Deze wand wordt op meerdere hoogtes verlicht zodat elk appartement hetzelfde uitzicht heeft op deze wand, ongeacht de hoogte waar het appartement zich bevindt. 

Tuin 

De tuin is voorzien van een moderne manier van indirect licht (verlichting waar de bron niet zichtbaar is). Onder de lounge set bij de open haard is een LED-strip geplaatst waardoor er warme sfeerverlichting ontstaat die complementeert met de open haard. 

Voor het terras gedeelte is ervoor gekozen om de parasol van onder te verlichten. Dit is gedaan om zo een prettige manier van verlichting te krijgen zonder dat het storend is om naar te kijken. 

Het terras en lounge gedeelte is omringd met plantenbakken waar de verlichting in de planten verstopt zit. Hierdoor worden in de avond de planten van binnenuit opgelicht en wordt er een natuurlijke vorm van verlichting gecreëerd. 


Woonkamer & slaapkamers 

Voor de woonkamer en slaapkamers is er gekozen voor het gebruik van spotbakken in het plafond. Deze spotbakken zijn erg modern en multifunctioneel. Deze spotbakken bestaan uit 2 lost te bedienen lichtpunten die zo afhankelijk van de locatie het gewenste oppervlak kunnen verlichten. 

De lay-out van de verlichting in het plafond is ontworpen met het gebruik van lichtlijnen. Deze lichtlijnen zijn richtlijnen die door het volledige appartement lopen en een vorm van symmetrie bezorgen die door meerdere ruimtes loopt. Deze symmetrie geeft is toegepast op de indeling van het interieur en zal zo altijd de ruimte complementeren en uitlichten.

Wilt u meer te weten komen over dit project?
Ik vertel je graag meer!

Bel naar:
+31 6 31185549