Tuinproject – Best

inspiratie pagina

Tuin – Best 

Deze tuin is een veelzijdig project waar gebruik wordt gemaakt van omgevings verlichting in plaats van directe verlichting. Door de omgeving (planten en bomen) te verlichten krijgt de tuin een ruimer en meer sfeervolle uitstraling.  

Het tuinhuis is voorzien van verlichting bij de raampartij om zo in de avond licht te genereren waar overdag het zonlicht doorheen schijnt. Daarnaast is er gekozen voor 8 los van elkaar te bedienen lichtpunten die voor optimale flexibiliteit zorgen. Zo kan deze verlichting gebruikt worden om te ontspannen in de avond maar ook om een feestje te vieren met familie en vrienden. Bovendien biedt de verlichting de mogelijkheid voor functionele verlichting voor tijdens bijvoorbeeld een BBQ of etentje. 

Bij dit project is gebruik gemaakt van het Philips Hue systeem om de veelzijdigheid van de armaturen te optimaliseren. De applicatie van Philips Hue geeft ook veel extra mogelijkheden waaronder het automatiseren van de verlichting bij zonsopkomst en zonsondergang. 

Voor meer informatie over dit project of de toepassing van Philps Hue armaturen kunt u altijd mailen naar  info@brighterliving.nl of bellen naar +316 31185549  

Wilt u meer te weten komen over dit project?
Ik vertel je graag meer!

Bel naar:
+31 6 31185549