Project Woonhuis – Best

In dit project is een volledig woonhuis voorzien van slimme verlichting van Philips Hue. Dankzij een applicatie van verschillende lichtpunten door de woning in zowel kleur als warm/koud wit licht is de verlichting aan te passen aan elk moment van de dag. Een warme witte kleur is perfect voor het ontspannen op de bank en een fellere koude witte kleur voor optimale productiviteit en zicht tijdens het koken.

De keuken is voorzien van twee up/down wand armaturen om een ruim gevoel te creëren en tegelijkertijd het keukenblad te verlichten. De applicatie van Philips Hue geeft veel extra mogelijkheden omdat de lichten geautomatiseerd kunnen worden. Zo kan de verlichting automatisch aangaan als je thuiskomt of zelfs synchroniseren met je films en muziek.

In deze woning is de trappenhal een opvallend aandachtspunt aangezien de weg naar boven begeleid wordt door een up/down light die zowel functionele als esthetische voordelen heeft. 

Voor meer informatie over dit project of de toepassing van Philps Hue armaturen kunt u altijd mailen naar info@brighterliving.nl of bellen naar +31 6 31185549


Wilt u meer te weten komen over dit project?
Ik vertel je graag meer!

Bel naar:+31 6 31185549